Op zoek naar ťcht
goedkope muziek
?

De Bitweter

debitweter.nl is het tehuis van Boekie, het makkelijkste boekhoudprogramma voor thuis...


Het makkelijkste boekhoudpakket voor thuis

Boekie

De Bitweter

Zoeken

Heeft u iets op te merken wat u wilt delen met anderen?
Feedback pagina

Wilt u zien wat anderen hebben bijgedragen?
Feedback overzicht

Onbeperkt
Beperkt

Welkom op de website van De Bitweter. Op deze website vindt u Boekie, het makkelijkste boekhoudpakket voor thuis, en De Bitweter diensten.

Woont u in de omgeving van Geldermalsen/Tiel/Culemborg? Dan komt de Bitweter desgewenst aan huis om uw computerproblemen op te lossen! Lees meer.

PC problemen? De Bitweter weet raad!

Boekie
Koop een activeringscode on-line. Veilig via PayPal!   Koop nu!

Boekie 2.0 getest door stichting nooit meer rood
Boekie 2.0 is getest door stichting Nooit Meer Rood. Nooit meer rood is een onafhankelijk adviescentrum voor een schuldenvrij leven: Voorkomen - Aflossen - Saneren.
 

Boekie 2.0 beschikbaar voor    Download

Boekie 2.0 is beschikbaar voor download. De installatiebestanden zijn op twee manieren beschikbaar: Het installatie programma (setup.exe) is beschikbaar in Boekie20.zip (Met een tool als WinZip kunnen ze uitgepakt worden). Tevens is er een Windows installer versie beschikbaar (BoekieSetup.msi).

 .ZIP versie: Pak de bestanden uit in een tijdelijke map. Voer vervolgens setup.exe uit door erop te dubbelklikken. Zodra Boekie geÔnstalleerd is vindt u een snelkoppeling op het bureaublad en in het Programma's menu onder de Start knop.

.MSI versie: dubbelklik op BoekieSetup.msi om Boekie te installeren (indien uw Windows Installer versie te oud is - dit kan het geval zijn op pre-Windows XP systemen - wordt dat gemeld en krijgt u een mogelijkheid om een nieuwere installer te downloaden).

Boekie 2.0 heeft  een aantal Microsoft systeem bestanden nodig, daarvan is het .NET framework 1.1 het belangrijkste. De aanwezigheid hiervan wordt door de installatie gecontroleerd. U hoeft dus vůůr de installatie van Boekie niets te doen (zie ook Boekie techniek).

Demo versie
De Boekie versie die u download is een demo-versie. Deze versie is beperkt (zie ook: boekie demoversie) in het aantal boekingen en het aantal potjes. Als u Boekie bekeken heeft en het programma bevalt u, kunt u een e-mail sturen aan info.boekie@gmail.com. Zie hiervoor ook de instructies bij het boekie licentie scherm.

Prijs van de volledige versie van Boekie 2.0: Ä 25,-.

Om alvast een voorproefje te krijgen van Boekie 2.0 staan hier de Boekie 2.0 help bestanden. Hierin kun je alvast zien hoe je met Boekie kunt werken. Zie vooral de hoofdstukken Aan de gang met Boekie, potjes, rekeningen en geld onderweg.

Nieuwe domeinnaam
Deze website is sinds kort bereikbaar onder de domeinnaam "www.debitweter.nl". De Bitweter is natuurlijk een variatie op de betweter. Maar dan zonder de negatieve klank. Terwijl een betweter een eigen mening heeft over alles, is een bitweter iemand die een eigen mening heeft over alles wat met computers te maken heeft (afgeleid van bits). Deze naam is verzonnen door mijn schoonzus, Karen van Nijkerken-Fortuin, een hardwerkende kunstenares met een eigen bedrijf: Tablo.
 

Betweter
Een betweter is iemand die alles beter meent te weten dan anderen. Hij heeft over elk onderwerp een eigen opvatting en hij denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft. Vaak is de betweter inderdaad een gewaardeerd expert op een bepaald terrein. Maar het feit dat hij niet open staat voor ideeŽn en opvattingen van anderen maakt hem tot een lastig persoon.

Een betweter is vaak arrogant, hij accepteert geen kritiek en luistert slecht. Hij zegt zelden "dankjewel" of "alsjeblieft", en vrijwel nooit "sorry". Een betweter probeert aandacht te trekken van andere mensen en hij toont graag zijn ervaring.

 
Bitweter
Een bitweter is iemand die van computers alles beter weet dan anderen. In plaats daarover arrogant en irritant te doen, biedt hij zijn diensten aan om het leven voor andere computergebruikers aangenamer te maken. In tegenstelling tot een betweter staat een bitweter geheel open voor ideeŽn en opvattingen van anderen, dit maakt hem tot een heel prettig persoon om over computers te praten.

Nieuwe dienst
Met de introductie van de nieuwe domeinnaam zal ook een nieuwe dienst worden aangeboden, waarover op korte termijn meer te lezen zal zijn. Deze dienst behelst het tegen een lage prijs aanbieden van computer expertise. Doelgroep is de particulier die weinig of niets van computers afweet. De dienst zal o.a. omvatten:

  • Oplossen van problemen met niet of slecht werkende computers
  • Hulp bij het maken van (thuis)netwerken
  • Hulp bij het aanvragen en installeren van ADSL of kabelinternet.

En dat alles tegen een tarief dat veel lager is dan dat van concurrenten.

Meer informatie

http://www.nobuko.net

00001

00002

00003

00004

00005

00006

00007

00008